Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Υποστήριξη

Υποστηρίξτε μας

Τρόποι Οικονομικής Υποστήριξης

Το Καφέ Γέφυρες αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια που στόχο έχει την προώθηση στην αγορά εργασία ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας. Για να μπορέσει να αναπτύξει περαιτέρω τη λειτουργία του και να δημιουργήσει καινούργιες θέσεις εργασίας έχει ανάγκη την υποστήριξη σας.
Παρακάτω βλέπετε τους τρόπους, μέσω των οποίων μπορείτε να γίνετε αρωγός σε αυτή την προσπάθεια.

Μέσω Viva Wallet (χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας)

“Βοήθησε κι εσύ το έργο της επαγγελματικής επανένταξης των ληπτών υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Γίνε υποστηρικτής μας!” Κάνε κλικ στο κουμπί “Δωρεά”.

ΔΩΡΕΆ

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αρ. Λογαριασμού: 61 2913 8700 148 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ)
ΙΒΑΝ: GR23 0171 1290 0061 2913 8700 148
Δικαιούχος: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ
ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Στείλτε έπειτα το καταθετήριο στο e-mail cafegefires.koinsep@gmail.com μαζί με στοιχεία διεύθυνσης για να σας στείλουμε την απόδειξη είσπραξης.

Ελάτε να μας βρείτε από κοντά στην Πατρέως 86 για να σας αναφέρουμε τις ανάγκες του φορέα μας σε εξοπλισμό ή με σκοπό τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης στο χώρο μας.

Υποστηρικτές

To «καφέ Γέφυρες» ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς, τις επιχειρήσεις και όλους τους ανθρώπους που αναγνωρίζουν και υποστηρίζουν το έργο του. Είναι τόσοι πολλοί. Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους:

Για τη δημιουργία του «καφέ Γέφυρες»: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ VINCI, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., ΜΑΧΡΩ Α.Ε., ΞΥΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, DIVICO SECURITY, ΦΥΤΩΡΙΑ – ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΔΟΥΒΡΗΣ Α.Ε., ΤΙΓΚΑΣ Α. ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε, ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΠΥΡΟΣ ΓΕΡΟΥΛΗΣ, FINE ARTS LAB ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

Για την ανακαίνιση του «καφέ Γέφυρες»: ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., ΜΑΧΡΩ Α.Ε., ΞΥΛΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΦΥΤΩΡΙΟ AGROSIV, STEEL MAX ENERGY, IDEOFOS PRAKTIKER, JAMBA COPY, ART IN PROGRESS, ΤΑΤΙΑΝΑ ΔΗΜΟΥ, ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (VOX POP CREATIVE).

Τους γραφίστες: ΗΛΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ, ΛΥΔΙΑ ΠΕΤΣΟΥΛΑ, ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟ.

Τους φωτογράφους: ΤΕΟ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΚΥΛΠΑΣΗ, ΕΥΘΥΜΙΟ ΚΟΥΣΤΑ, ΚΑΛΛΙΑΝΝΑ ΣΙΜΟΥ.

Τα super market: ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΑΠΗΣ 3Α, MARKET IN, THE MART.

Για την δημιουργία της ιστοσελίδας: Την ομάδα της InterΜediaKT, με την προσφορά του Νίκου Ματσάνκου, της Νάντιας Ρόδη, του Λεωνίδα Στυλιανού, του Νίκου Τσερεγκούνη και του Παναγιώτη Αντωνόπουλου.

Όλους τους καλλιτέχνες που έχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους στο «καφέ Γέφυρες».